NDH Rotorkopeg minitractor 105cm en 125cm nieuw met gaasrol

Vanaf €1395,-

Merk:NDH
Type:LR105 / LR125
Bouwjaar:nieuw

Zware rotorkopeggen geschikt voor compact- en minitractoren. Uitermate geschikt voor hoveniers, in de tuinbouw, landbouw en fruitteelt. Deze rotorkopeggen zijn ideaal bij de voorbereiding voor het inzaaien van grasvelden en het losmaken van de grond. Machines zijn standaard uitgevoerd met gaasrol. Een spijlenrol/verkruimelrol (voor kleigrond) is op aanvraag leverbaar. Alle rotorkoppen voorzien van een smeernippel. Zware aandrijfkast. Driepunt ophanging cat 1. Geschikt voor tractoren van 15 - 30 pk. Max. werkdiepte 20 cm. Compleet geleverd met aftakas met breekbout. 540 rpm aftakas benodigd. Deze rotorkopeggen zijn aan de voor- en achterkant voorzien van een nivelleerplaat!

1,05m versie: €1395,- excl btw
1,25m versie: €1495,- excl btw

- Ook kunnen wij de machine voorzien van een Tecma zaaikit. Deze is volledig van roestvaststaal. Uitgevoerd met roerder en debietregeling. Optioneel te voorzien van een afstandsbediening.

- Ook is opbouw van een electrisch aangedreven zaaimachine mogelijk. Met simpele bediening of volledig automatisch computer gestuurd, onafhankelijk van de snelheid.


Rotorkopeggen en electrische zaaikits uit voorraad leverbaar!!!! (op=op)

Genoemde prijzen zijn excl. de BTW.